افتتاح سالن اجتماعات و نمازخانه جديد دانشکده

افتتاح سالن اجتماعات و نمازخانه جديد دانشکده فني و مهندسي ميرزاکوچک صومعه سرا

کد خبر:   223 نویسنده:محمد هادي اميني جاده کناري  زمان:1395/6/6-10:0    ویرایشگر: محمد هادي اميني جاده کناري

در دومين روز از هفته دولت

سالن اجتماعات و نمازخانه جديد دانشکده فني و مهندسي ميرزاکوچک صومعه سرا

با حضور معاون فرماندار و روساي ادارات و نهادهاي شهرستان صومعه سرا افتتاح شد.

محمد علي يوسفي سرپرست دانشکده فني و حرفه اي صومعه سرا با بيان اينکه زيربناي سالن آمفي تئاتر اين مرکز آموزشي 330 متر است گفت:

با تجهيز اين سالن به صندلي ظرفيت آن به 208 نفر رسيده است.  يوسفي با اشاره به علت تاسيس نمازخانه جديد با وجود يک ساختمان ديگر براي اين امر گفت : نمازخانه جديد با زيربناي 128 مترمربع و بزرگتر از ساختمان قديمي است و با احداث آن مشکل بعد مسافت موجود بين ساختمانهاي اداري، آموزشي و خوابگاهي با نمازخانه حل شده است. وي با بيان اينکه احداث سالن اجتماعات در سال 85 آغاز گرديده اما بدليل تحولات ساختاري در دانشگاه فني و حرفه اي تامين اعتبار تکميل آن بيش ار ده سال طول کشيد گفت : براي تجهيز و تکميل اين سالن و نمازخانه جديد  فقط طي يکسال اخير بيش از دوميليارد ريال هزينه شده است.