برگزاري همايش ملي مبلغان طرح هجرت در دانشکده

کد خبر:   194 نویسنده:روابط عمومي دانشکده  زمان:1394/3/18-19:57    ویرایشگر: روابط عمومي دانشکده

حجت‌الاسلام محمد لاکاني، مدير حوزه‌هاي علميه گيلان ظهر امروز(18خرداد)در همايش ملي مبلغان طرح هجرت در سالن اجتماعات دانشکده فني و حرفه اي ميرزاکوچک  صومعه‌سرا اظهار کرد: استان گيلان در عرصه‌هاي تبليغي يکي از استان‌هاي موفق است.

وي با اشاره به برنامه‌ريزي درست و دقيق براي گسترش شبکه تبليغي، افزود: امروز تقاضا بسيار زياد ولي عرضه اندک است و مردم به صورت حضوري و تلفني درخواست روحاني دارند اما در اين راستا دست ما کوتاه است و گيلان نياز به تعداد بيشتري مبلغ طرح هجرت بلند مدت دارد.

مدير حوزه‌هاي علميه گيلان گفت: امروز جامعه ما نيازمند است و با برگزاري همايش‌ها، کلاس‌ها و برنامه‌ها پيشگيري انجام مي‌دهيم که يکي از مصاديق خطر و قابل پيشگيري آسيب‌ها و چالش‌ها در جامعه تبليغات است.

مبلغان طرح هجرت يکي از مصاديق پيشگيري چالش‌ها هستند

حجت‌الاسلام لاکاني با بيان اينکه مبلغان طرح هجرت يکي از مصاديق پيشگيري چالش‌ها هستند، تصريح کرد: در صومعه‌سرا يک سري چالش‌ها رصد شده که بايد بر روي آن کار شود و بايد در اين راستا بودجه گذاشت و مبلغ طرح هجرت اعزام کرد تا آن چالش را از بين ببرد.

وي با بيان اينکه تعداد مبلغان طرح هجرت بايد افزايش يابد، خاطرنشان کرد: مبلغان طرح هجرت کم توقع‌ترين افراد جامعه ولي پرتلاش‌ترين و سرباز ولايت و آماده براي خدمت هستند.

مدير حوزه‌هاي علميه گيلان با بيان اينکه بايد تلاش شود شبکه تبليغي در سراسر کشور گسترش پيدا کند، اظهار کرد: برنامه‌ريزي براي ارتقا بخشي توان و بنيه علمي و دانش مبلغان هجرت را بايد جدي گرفت.

حجت‌الاسلام لاکاني با بيان اينکه اگر کسي احساس کند نياز به آموزش بدو خدمت ندارد خيلي خوب فکر نکرده است، افزود: جامعه امروز نياز به يک منبر تنها ندارد بلکه جامعه ما تشنه است و جوان امروز شبهات بسياري در ذهنش وجود دارد که اگر قرار است به اين شبهات پاسخ داده شود ناگزير بايد خود را درمسائل علمي ارتقا دهيم.

سامان‌بخشي و ضابطه مند کردن اعزام مبلغ بحث مهمي است

وي با بيان اينکه سامان‌بخشي و ضابطه مند کردن اعزام مبلغ بحث مهمي است، گفت: گاهي اوقات بين ادارات مختلف مشکلاتي پيش‌ مي‌آيد و موازي‌کاري مي‌شود که با هماهنگي بين ادارات اين مشکل حل مي‌گردد.

مديرحوزه‌هاي عليمه گيلان با اشاره به تربيت مبلغان متخصص براي اعزام به مناطق ويژه، تصريح کرد: اعزام‌ها بايد بومي‌سازي شود و با آداب و زبان و لهجه مردم روستا آشنا باشند تا تاثيرگذاري آنها بيشتر باشد.

حجت‌الاسلام لاکاني با اشاره به ورود شبکه‌هاي تبليغي به تمام عرصه‌هاي مورد نياز جامعه، خاطرنشان کرد: بايد به مبلغان آزادي عمل بيشتري داده شود تا در دستگاه‌ها و محيط‌هاي اجتماعي مختلف  مانند مدارس، پارک‌ها، سواحل و ... حضور پيدا کنند.

همچنين حجت‌الاسلام حسين مردان‌پور، مديرکل همکاري‌هاي تبليغي معاونت تبليغ و آموزش‌هاي کاربردي حوزه‌هاي علميه کشور در اين همايش با اشاره به اينکه همه ما دغدغه امنيت اجتماعي داريم، اظهار کرد: مهمترين راه ايجاد امنيت اجتماعي در جامعه کار کردن در آموزش‌وپرورش است.

وي با بيان اينکه دوره راهنمايي و دبيرستان معضل ونداليسم بيش از ديگر گروه‌هاي سني است، افزود: اگر در هر شهرستان مبلغان در دو مدرسه خوب کار کنند امنيت اجتماعي  در جامعه برقرارمي‌شود.

مديرکل همکاري‌هاي تبليغي معاونت تبليغ و آموزش‌هاي کاربردي حوزه‌هاي علميه کشور با بيان اينکه وجود يک مدرسه عفيف سبب بالارفتن امنيت جامعه مي‌شود، گفت: بايد مباني ديني در مدارس همراه با علم‌آموزي، رشد و گسترش يابد.

حجت‌الاسلام مردان‌پور با بيان اينکه آموزش و پرورش از چندنظر اهميت دارد، تصريح کرد: از نظر گستره جغرافيايي همه کشور را در بر مي‌گيرد، از نظر جغرافياي انساني گستره آن بيش از همه مخاطبان است و حداقل ??ميليون مخاطب را در بر مي‌گيرد و نيمي از مخاطبان هر شهرستان را آموزش و پرورش در بردارد.

وي با اشاره به مدارس "امين"، خاطرنشان کرد: مدارسي که به عنوان مدرسه "امين" در اختيار مبلغ قرار داده مي‌شود در طول يک سال يک تغيير هفتاد تا هشتاد درصدي را در مدرسه شاهد خواهيم بود به شرطي که مدير و معلم مدرسه همراه با مبلغ باشد.

مديرکل همکاري‌هاي تبليغي معاونت تبليغ و آموزش‌هاي کاربردي حوزه‌هاي علميه کشور اظهار کرد: در مدارس "امين" ارتقاي فرهنگ ديني و معرفت افزايي به طور جدي دنبال مي‌شود و اين مدارس ظرفيتي را براي گسترش و تقويت برنامه‌هاي حوزه‌علميه فراهم مي‌کند.

از ديگر سخنرانان اين همايش فرماندار شهرستان صومعه سرا جناب آقاي دکتر اسماعيل پور بود که به بررسي و تحليل شرايط و موقعيت امنيتي، مذهبي،سياسي و فرهنگي شهرستان صومعه سرا پرداخت.در پايان  اين همايش نماز جماعت به امامت حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا اميدي امام جماعت دانشکده فني و حرفه اي ميرزاکوچک  اقامه گرديد و ميهمانان به بازديد از امکانات دانشکده پرداختند.