حضور سرزده نماينده شهرستان در جمع معتکفين دانشکده

حضور سرزده نماينده شهرستان صومعه سرا در جمع معتکفين دانشکده

کد خبر:   167 نویسنده:عمار طالبي  زمان:1394/2/14-23:28    ویرایشگر: روابط عمومي دانشکده

نماينده محترم مردم شريف شهرستان صومعه سرا در مجلس شوراي اسلامي همزمان با نماز ظهر و عصر روز دوشنبه 14 ارديبهشت  در ديداري سرزده  با معتکفين در مسجد دانشکده فني و حرفه اي ميرزا کوچک با ابراز مسرت از حضور در جمع معتکفين گفت :بايد قدر و ارزش اين فرصت ها را بدانيم و اين راز و نيازها باعث شود زمينه ارتقاء در عالم معنويت براي ما فراهم گردد. حميدرضا خصوصي درمورد اهميت اعتکاف اظهار داشت: اين لطفي است که خداوند نصيب معتکفين خصوصاً جوانان نموده است و لذا بايد از اين فرصت نهايت استفاده بشود. وي ايام اعتکاف را ايام بيمه کردن انسان از آسيبها و معضلات اجتماعي دانست و افزود : اعتکاف متعلق به همه آحاد جامعه است و مختص گروه و قشر خاصي نيست. وي اظهار داشت : انقلاب اسلامي ايران در بستر چنين باورهايي به بار نشست و با ارزشهاي ديني و اخلاق اسلامي شکل گرفت و اکنون نوسازي معنوي نياز جامعه است و بايد در جامعه ايجاد شود. در پايان اين ديدار صميمي هدايايي از سوي نماينده محترم مردم شريف شهرستان صومعه سرا در مجلس شوراي اسلامي به معتکفين تقديم گرديد.