راهنماي خريد بن کارت دانشجويي نمايشگاه بين المللي کتاب

راهنماي ثبت نام و خريد بن کارت دانشجويي نمايشگاه بين المللي کتاب تهران

کد خبر:   164 نویسنده:محمد هادي اميني جاده کناري  زمان:1394/1/20-1:4    ویرایشگر: محمد هادي اميني جاده کناري

معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در راستاي سياستهاي ترويج کتاب و کتابخواني و حمايت از نشر کشور،  هر ساله در ايام برپايي نمايشگاه بين المللي کتاب تهران کارت ويژه خريد يارانه اي کتاب را در اختيار دانشجويان عزيز قرار مي دهد. در بيست و هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران نيز اين کارت با شرايط ذيل در اختيار دانشجويان قرار مي گيرد:

بن کارت دانشجويي صرفاً ويژه دانشجويان دانشگاهها و مراکز آموزش عالي و طلاب علوم ديني است.

زمان ثبت نام:  از نيمه دوم فروردين 1394 تا قبل از برگزاري نمايشگاه و از طريق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجويي به آدرس  www.tibf.ir است.

زمان توزيع کارت از تاريخ 6 ارديبهشت 1394 تا پايان نمايشگاه 26 ارديبهشت است.

متقاضيان پس از ثبت نام و تأييد هويت و پرداخت سهم دانشجو (به صورت اينترنتي) براي دريافت بن کارت مي‌بايست صرفاً به شعبه‌اي که در زمان ثبت نام انتخاب نموده‌اند مراجعه کرده و از مراجعه به شعب ديگر خودداري نمايند.

مدارک لازم هنگام دريافت کارت عبارتند از کارت دانشجويي يا طلبگي معتبر، کارت ملي و شماره رهگيري ثبت‌نام در سامانه.

هر دانشجو مجاز به دريافت يک کارت الکترونيکي يارانه‌اي کتاب است.

اعتبار موجود در کارت‌ها ... هزار ريال است که 300 هزار ريال آن به عنوان يارانه کتاب توسط معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و معادل آن نيز توسط شخص دريافت کننده کارت به صورت اينترنتي پرداخت مي‌شود.

يارانه پرداختي براي خريد کتاب از بيست و هشتمين نمايشگاه بين‌المللي کتاب تهران است. کارتهاي ويژه خريد فقط در مدت برگزاري نمايشگاه اعتبار داشته و از طريق دستگاههاي کارت خوان داخل غرفه ناشران  قابل استفاده است.